torsdag, februari 16, 2006

Hemtenta

Jaha då har jag gjort terminens första hemtenta. Det är nog klar eller äsch jag vet inte. Får ju alltid prestationsångest vad det gäller tentor, är väl därför jag inte klarar av salstentor, tur att med lite övertalning att en kan få hemtentor istället. Nu sitter jag och funderar om jag vågar maila tentan nu till läraren eller inte. *Suck* Jag tycker verkligen om att plugga men det finns tre baksidor, den ena är ju självklart alla tentor och den andra är att man inte har mycket pengar till övers i slutet av månaden. Samt stressen över att aldrig få vara helt ledig, vaddå kanske någon tänker vi pluggar ju inte på sommaren. Det är helt rätt, men då måste man jobba, och jag har inte så många andra studenter hyresfria månader. Detta innebär att jag måste dra in en hel del pengar, men inte för mycket för då dras bostadbidraget in. Det är ett evigt pysslade med allt.

I morgon kommer det att bli en jobbig dag då jag ska iväg till Lindesberg på en utredning. Psykiskt påfrestande är denna väntat, har väl väntat i 3 år, får se vad som händer i morgon och vad som händer efter det. *suck* hoppas att jag får något svar, vilket svar som helst är bättre än inget svar alls.
Men så är det oavsett vad det än handlar om tycker jag. Jag kommer å vänta nervöst på tenta resultatet, kommer det att ta de 3 veckor som en lärare har på sig.. eller kan jag få svaret redan nästa vecka. Vad händer om jag inte klarar av hemtentan, får jag komplittering eller blir det omtenta, *suck* borde ha frågat. Jaja det är väl bara å skicka in den å vänta, liksom att det bara är att åka till Linde i morgon och vänta på resultatsvaren... Tänk vad mycket tid det går åt här i livet på att vänta på något.........

söndag, februari 12, 2006

s-e-x

Vi tjejer är nog inte riktigt kloka någonstans egentligen. Vi snackar mycket sex och storlekens betydelse. Vi har väl kommit på att storleken inte har betydelse utan det är tekniken som räknas. Alltså så räknas inte storleken eller ålder in, utan det är snarare kubikmeter i sekunden och när den kubiken kommer ut så att säga. Det får lixom inte gå för snabbt.. utan man måste få en chans att bli ordentligt tillfredställd, fast de flesta killar är egocentriska enligt mig och går efter fyra sekunder.. enligt X så är det fem sekunder. Men enligt oss alla tre är det ändå för kort.. utan man måste ha en kille som vet vad han håller på med och som kan konsten att behärska sig. För behärskning är ett viktigt moment i sexlekens konst. Dock bör inte alkohol vara inblandat då njutningsens behag avtar en anning av alkoholens dövande känsla. Jag kan säga att efter x antal år i denna lekhage så är det rätt skönt att vara singel och "nunna" ett tag. För som sagt det är ytterst få killar som är så pass bra att man vill ha tillbax dem endast för sexuella lekars skull, har dock träffat sådana.. Ingen nämd ingen klämd!

Nu sitter tjejerna i soffan och diskuterar hur man på bästa sätt ska tas bakifrån, man ska enligt X inte svanka för då får hon ont i ryggen och går hon ner i en annan postition så känner hon sig som en sugga utan egna åsikter att kunna besluta. Kvinnan x känner att hon gärna vill vara på topp och inte vara undergiven, en lite undanträngd dominatrix.

Sex kan ersätta träning då alla muskler i kroppen kommer till användning och dessutom är det en mycket trevlig träningsform. Fast just nu tycker jag det är skönt å inte träna iof hehe :-D

Om man beslutar att inte hoppa överträningen i alkoholtillståndet så ska man tänka på att muskelmässigt så bygger man inte så mycket, då alkoholens inverkan påverkar muskelbyggandet. Men vissa kvinnor kan tycka att sexuella lekar är mer gynsamt med lite eller mycket berusningsdrycker i kroppen. Dock bör de vara medvetna om att en hel del killar har svårt med flexövningar, om de själva har berusningsdrycker i kroppen. Men finns viljan att köra lite träning så fungerar det mesta även om berusningsdrycker finns närvarande.