onsdag, januari 31, 2007

semester

Min o min dotters första riktiga semester var helt underbart. Vi for en vecka till Teneriffa, första gången för Ebba utomlands, allt var mega spännande och det mesta var enormt roligt. Var lite trist att vi inte kunde bada där vi var. Det var farliga vattenströmmar, så flaggan var röd eller gul hela tiden. Men men det går att göra annat än att bada i havet även om en av grejerna att göra där borta var just att bada i havet.

Vi var till Europas största vatten djurpark, grymt bra var det.. haha vi satt dock lite för nära späckhuggarna så vi blev dygsura, ebba blidde lite ledsen med det gick över. Vi gjorde massa skoj, som jag nog inte tänker återge här. En del av det vi gjorde finns dokumenterat genom bilder på mitt fotogalleri, alvsol.pixbox.se för den som är intresserad av att se vad vi gjorde. och är ni intresserade av att veta hur det är att åka själv med en 5 åring så kan jag tala om att det är jätte skoj. Intesivt men skoj, vi kom varandra närmare än vad vi har varit tidigare och det är mycket bra tycker jag och även ebba hoppas jag.

Det var varmt och skönt utan någon press från någon där nere, önskar att det kunde vara lite så mer här hemma i Sverige men tyvärr är ju inte livet enkelt. Vi fick typ en chock när vi kom hem till Sverige.. visst jag hade läst NA på nätet så jag visste att det skulle vara kallt och snö men haha ändå blidde det som en chock. Som tur var hade vi vinterjackor, mössa o vantar, men dock inga vinterskor utan vi hade låga skor på oss.. inte bra alls. Men men att ta sig hem till Örebro gick ju bra ändå =) Här är jag nu, Ebba hos sin pappa for på en gång, så jag är home alone i 1,5 vecka. Rätt skönt för då hinner jag forhoppningsvis med en hel del pluggande. Haha målet är ju denna termin att plocka in 50p. 10p utbildningssociologi sen i somras, två 5p kurser sen i höstens pdic. och nu läser jag historia c, 20p samt att förstå sin samtid om 10p. Haha vi får se hur det går. Jag har ivf lämnat in två pm idag så nu är det bara å vänta på dommen. Blir jag godkänd så har jag i stort sett 15p vilket skulle vara en grym lättnad. men men.. jag kan inte göra så mkt mer än och vänta o fixa de två seminarieuppgifterna som måste in, innan jag kan få 10p till sociologi.

Det verkar som om jag kommer att få jobba ca 40 timmar/mån under våren. vilket är bra för ekonomin, får se om det kommer bli så mycket eller inte. Haha inser nog att jag inte kommer att hinna med så mycket annat än å plugga, jobba å ta hand om dottern min. Jag som vill rida på lilla goa busiga amirah med. Kan hoppas att jag hinner med det ändå på något sätt.

Nu ska jag dock inte skriva så mycket mer utan lägga mig tidigt så kanske min förkylning har en chans å försvinna ur min kropp. Så täppt i näsan så hualigen men så är det ju på vintern.

Ha det gött om du läst så här långt. Läser du min blogg? skriv gärna en rad i comments, kan vara lite skoj å se om det är ngn som läser =P
Fast iof skriver jag mest för min skull.. kanske skulle skaffa en hemlig blogg ;) Fast vet inte om det finns. jaja men ha det gott nu ivf för nu ska jag ha en dejt med john blund =)