måndag, april 23, 2007

ett mynt har två sidor

Var i Dalarna i helgen, umgicks med familj och vänner. Första gången på länge som om det känns som om Borlänge kan ge något mer än bara träff med familjen, inte för att det är något större fel i det i och för sig.. men alltid skoj att skaffa nya vänner, återskapa kontaken gamla vänner. Underbart är livet i mellan åt, allt flyter på... eller allt och allt.. haha det mesta i vilket fall.

Just idag skulle det ha varit rätt skönt att haft någon som väntat hemma, blivit ompysslad lite extra. Kanske väckt med en kopp te på morgonkvisten, och hemlagad mat när man kom hem från jobbet. I vanliga fall spelar det kanske inte så stor roll, visst skulle det vara skönt att bli ompysslad så mellan varven, och självklart göra detsamma tillbax till någon.. men just idag hade det varit extra trevligt. Inte för att dagen har varit dålig.. inte alls. Skönt på jobbet, gemytlig stämning, underbar fika stund på kvällen med en go tjejkompis, snack i telefon med annan go tjejkompis... så nä dagen har inte varit dålig. Men ändå, en gång om året vill man, i vilket fall jag bli extra ompysslad, extra omhuldad, extra kramad... osv.. betyder mer än gåvor man får..

Men men lever man det livet jag lever, singel livet alltså är det svårt att ha sådana krav, singel livet har sina fördelar men som sagt även sina nackdelar. Likväl som allt annat i livet har.