fredag, mars 27, 2009

Brustet hjärta gör ont

Det är slut på tiden vi hade
Det är slut på samvaron
Det är slut på gemenskapen
Ja det är slut

Den tid vi hade var kort
Den tid vi hade var bra
Den tid vi gav varandra var underbar
Ja, den tid vi hade är slut

Jag förstår inte vad som hände
Jag förstår inte vad felet är
Jag förstår inte varför jag är ensam
Ja, jag förstår helt enkelt inte

Jag borde veta bättre än att bli kär
Jag borde veta bättre än att bli involverad
Jag borde veta bättre ... ensam är stark
Ja, jag borde veta bättre

Kärlek är till för alla
Kärlek är inte till för alla
Kärlek är inte till för mig
Ja, ingen kärlek över till mig

Jag vill så gärna ha kärlek
Jag vill så gärna känna närhet
Jag vill så gärna vara två
Ja, jag vill så gärna ha dig

torsdag, mars 26, 2009

Hittat på kompis sida/ Vilken dildo är du?

LAYAspotDu är en riktigt härlig prick! Vi på Passion Of Sweden gillar dig i alla fall skarpt. Du är pålitlig och man vet att man får valuta för sin tid om man spenderar den med dig. Om du inte håller med om det så är du antingen väldigt blygsam eller så känner du inte dig själv. Du är helt enkelt en sådan där som man vill tillbringa varje ledig timme med. Det skulle förmodligen vara varje människas dröm att efter en hård arbetsvecka få krypa ner i ett varmt bad tillsammans med dig och bara njuta.
Vilken dildo är du? Gör testet här!

måndag, mars 23, 2009

Pim

Jag har börjat med ett utvecklings projekt på skolan för min egen räkning skull. Första uppgiften var rätt lätt.. så jag lät Lucas göra den åt mig. Så här blev det :-P

Nytt projekt

Då var matte igång igen då med ett nytt projekt, PIM. Verkar hel knasigt av henne. Hon säger ändå att det inte verkar vara helt oövervinnligt projekt. Dock kan ju faktiskt skenet bedra.

Jag bestämde mig för att hjälpa min matte lite grann. Hon har ju så mycket annat som hon ska pyssla med. Leka med mig, Ebba hennes dotter. Jag är föresten en ett årig rottweiler. Jätte farlig är jag men det är ingen som tror mig. Fast det kan ju vara så att jag bara låsas att inte vara så farlig och när det väl gäller då smäller det.

Irrationsmoment

Min matte har börjat ta med mig i sin bil när hon åker på jobbet. Det tycker jag är jätte roligt. För det är så trist att vara i lägenheten om dagarna när hon inte är hemma. När hon väl kommer hem så blir jag jätte glad och följer efter henne hela tiden. Ni ska se vad arg hon kan bli. Jag förstår inte! Hon kan väl klappa mig fast hon sitter på den där vita stolen i det lilla rummet. Fattar inte varför jag inte får följa med. Hon blir lika irriterad när hon ska duscha. Jag får inte vara med där heller. Tycker hon är rätt konstigt om jag ska vara helt ärlig.

Rottweiler
För att du som läser ska veta hur stor och farlig jag är tänkte jag lägga in en bild på mig. Det har absolut inte något med att göra att jag är egocentrisk eller något sådant. Utan snarare att du ska se hur ståtlig, vacker, underbar och smart jag faktiskt är. Här är jag som liten valp. Visst är jag snygg?

Andra saker som kan vara bra att veta om min ras är storlek och vikt.

Hanhund: 61-68 cm
Tik: 56-63 cm
Hanhund: ca 50 kg
Tik: ca 42 kg


Som ni kanske har förstått av mitt namn så är jag ju en hane. Jag tänker bli en alfa hanne när jag blir stor. Min matte skrattar åt mig när jag säger det. Hon tycker jag är för snäll. Men vänta ni bara jag ska min sann visa henne. Dock måste du lova mig att du håller nedanstående lista hemlig för henne. Listan är vad jag gillar mest, och en del saker kan ju tyckas inte vara så manliga, eller vad säger du? Jag har rangordnat dem. Först är bäst.. sist är tja sist i min lista.

Min gröna nalle
Mina pipleksake
Mina tuggben
Min snuttefilt
Mammas kläder
Ebbas kläder
Allt annat jag inte får äta på
Mat
Godis
Fiskarna

Vid tangenterna Lucas Matte,
Lotta Gråberg