tisdag, februari 20, 2007

väntetider

Ska man bli dålig så är det inte att få tandvärk ivf. Blev remitterad i september till käkkirurgen, skulle ha fått komma in inom 6 månader... dessa 6 månader blir bra mycket längre. De håller just på att ta in juni/juli patienterna. Så om jag har tur kanske jag kan få komma in innan alla semestrar börjar. Men ack vad ont jag kommer att ha. Röntgade tanden igår, tandläkaren har inte en suck att dra bort den, visdomstanden alltså. Den måste opereras bort, AJAJAj!!!
Vill inte, men vill inte heller ha så här ont, kan inte koncentrera mig på att plugga, kan itne jobba då jag går på värktabletter som förr hade varningstriangel på förpakningen. Kan hoppas att pencillinet kommer att hjälpa lite grann.. det enda jag kan göra nu är och vänta... vänta på att få komma in, vänta på att det ska bli bättre, och vänta på att lärarna har förselse att jag kommer att lämna in sent, mitt pm som skulle varit inne i måndags.

I morgon far vi till Borlänge, kanske kan plugga där hoppas.. men nu är det kvällsfika som gäller sen sova sängen o sen packa o greja i morgon.. trött e man... å inte några poäng än har man tagit denna termin :(
Men tur att det är vår så att det är ljusare för var dag som går ;)