fredag, maj 11, 2007

länge sedan sen sist

Det var ett tag sedan jag skrev här sist, mest beror det på att jag inte har tiden eller att inget speciellt har hänt. Eller jo det beror ju på hur man ser på det. Jag plugga och pluggar tills jag kriverar, och ändå känns det som om man står och stampar på samma ställe, kommer ingen vart. Konstant trött, förutom när man jobbar. Idag på morgonmotionen (kl 6.00) så upptäckte jag när jag redan kommit ut och träffat min träningskompis att jag haha hade en sko av var sort på foten, alltså inte samma på bägge. Var bara att gå upp igen och sätta på sig joggingsko på den andra foten. Oj vad vi skrattade åt min trötthet, förgyllde morgonen. Såg lite konstigt ut med en arbetssko och en joggingsko på fötterna mina =P

Förutom plugg så jobbar jag. Har dock hunnit äta sushi med två fd kursare en lunch förra veckan tror jag att det var. Mycket trevligt. Sen även sushi med en go killkompis, som flyttat till Stockholm, på lördagskvällen. Får passa på när han är i stan. Sen lunch igen med en fd kursare på söndagen, även det mycket trevligt. Tänk vad man kan hinna med trots att man jobbade 10timmars pass på lördagen och söndagen.

På måndagen var jag ut med arbetskompisarna på middag och stå upp komedi med Janne Bylund och Lasse Karlsson, mycket trevlig. Så visst hinner jag med lite förutom plugg och jobb. Ja visst ja.. såg spindelmannen 3 fredags förra veckan med. Det var bra fast inte mega bra.. hade lika gärna kunnat sett den på dvd om ett tag.

Nä nu ska jag väl sätta mig och läsa lite historia till, så kanske om jag har tur kan få ihop ett pm till nästa vecka, och även hinna med att skriva ett par sidor på min c uppsats. Men allt går så segt, orden är så långsamma. Skriva i bloggen går betydligt snabbare och lättare än att skriva på bägge uppgifterna.

Jag måste erkänna att jag gav upp i förmiddags, känns tungt när man står och stampar på samma ställe och att orden inte kommer fram. Men trägen vinner och man kan inte göra mer än sitt bästa. Som mina underbara vänner säger... kämpa på, jag är ju nära "mållinjen"