onsdag, april 01, 2009

sol ute sol inne

Tänk vad underbart det är att få en god natt sömn. Även om man vaknar på morgonen och upptäcker att min dotter är lite hängig o inte kan gå till skolan, så lyser ändå solen på mig.

Solen lyser på mig, jag dansar o ler. Gårdagens bekymmer är idag som bortblåsta. Ut med det onda och in med solen. Våren är helt enkelt här, då kan man inte deppa ihop för en karl. Nä urk den karl som inte fattar hur bra jag är, är helt enkelt inte en karl för mig och därför inte värd att gråta någon längre stund för. Så idag dansar jag och ler trots att jag är hemma och städar. :D

måndag, mars 30, 2009

Tungt i hjärtat mitt

Jag vill inte känna så här
varför blev jag så kär?
Sorgen i hjärtat finns kvar än
Jag vill så gärna ha dig, min vän

Saknaden i bröstet är stor
Smärtan är inte som du tror
Var du min själs frände?
Oavsett vad, borta är det du kände

Nu står jag här ensam som jag är
Funderar vad som egentligen hände här
Varför försvann du så snart?
min underbara karl du försvann med fart

söndag, mars 29, 2009

träning mot tävling

Bestämde mig igår att inte längre bry mig. Men sen kommer det smygandes in på bara skinnet.

Jag bryr mig, jag saknar Det bara är så. Det kanske måste få vara så med. Fast jag behöver ju inte visa det. Det får räcka med att jag sitter hemma mellan varven med saknaden. Hur tusan kan man sakna en person efter bara 6 veckors intensiv kontakt? Jag förstår inte. Dock har jag bestämt mig för att inte deppa ihop utan bita i det sura äpplet och inse att denna gång var det inte mitt fel. Utan.. ja jag vet inte.. vet bara att det inte är mitt fel denna gång.

Jag ska fylla tomrummet med träning. Jag och Lucas ska träna, vi ska tävla i slutet av maj. Tävla lydnad och för att kunna fixa det så krävs det att jag nu i knappt två månader tränar intensivt. Har idag kört, fritt följ, och apport. Gick rätt bra, lite problem med kommandot stå. Tränar det senare inne, precis på samma sätt som sitt och ligg med valpar. Han började förstå. Ska fortsätta 5-15 min varje dag. Stack sen även iväg och köpte en apportbock, ska träna korrektheten där med. Kör ju lite annat nu ute, måste lära honom fast grepp utan att tugga och leka. Ska köra lite varje dag även med detta. Imorgon beroende på hur jag mår, samt hur vädret är, ska vi köra lydnad där vi går på kurs. Fast vi ska åka dit och träna själva. Träningen är ju på måndag. Har planer på att träna 10-20 min/dag i lydnad och lite inne med. Men sen försöka ta mig iväg 2-3ggr/veckan å köra ett längre pass. Tror han kommer tycka det är skoj att köra lite mer än vad vi har gjort tidigare. Kan ju alltid hoppas. Sen kommer jag givetvis att lyssna på Lucas, blir det för mycket respektive vill han ha mer.. får anpassa övningarna efter kunskapen hos både honom och mig.. men jag är jätte taggad.

Du JÄ***R så kör vi :D