torsdag, mars 15, 2007

fortfarande lever man på stenålder

Hemtelefon fixat tillbax ivilket fall. Comhem hade tydligen strul över hela landet, men efter att de fixade det hos dem själva så fick de flesta abonenter tillbax telefon.. men haha inte jag. Har tyvärr fortfarande inte internet hemma... suck hur drygt som helst. Nu påstår bredbandsbolaget att det är skanovas fel.. att de har slarvat bort min adress i deras datasystem, och de kan inte lova när och om jag någonsin kommer att få internet genom dem. Men de vill itne heller hjälpa mig genom att ta bort bindningstiden. Vilket i sin tur leder till att jag inte kan skaffa annat internet tills jag vet om de kan leverera eller inte leverera, har lixom inte råd att betala två internet abonemang. Men vad är en bal på slottet när man kan leva stenåldersliv hemma ;)

Var på Örebro spexet i veckan, det var skojsigt, grymt bra =)
Tack alla ni som har medverkat i årets produktion och att ni kunde ge mig o mina vänner som vad med ca tre timmar av härlig underhållning.

Nu ska jag slö surfa vidare, bäst att passa på när jag har tillgång till internet. Hinner inte gå upp till skolan så ofta, jobbar lite för mycket. Suck borde hehe jobba mindre och plugga mer tror jag... Men det hinns med.