lördag, november 08, 2008

Ebbas dag idag

Idag fyller min underbara dotter 7 år. Vi har varit på bio och sen fikade vi. Det var helt underbart även om bion inte var den bästa jag sett. Var rätt seg, men ibland är det inte filmen som gör det hela bra utan själva sällskapet. Idag var det ju Ebba som gjorde det hela bra.

När vi kom hem var jag mega trött, sov en stund. Har ju faktiskt jobbat natt. Skulle sen till och plugga men är inne i en svacka vilket inte alls är bra. Tusan uppsatsen ska ju vara klar helst om 2 veckor. Men när man får omdömet på seminariet... välskrivet men.... o det känns som om jag måste skriva om hela uppsatsens hittills 20 sidor känns det inte jätte skoj. Sen mer forsknings, sen mer undersökning, sen sen sen .. tusan kommer nog inte bli klar med denna uppsats detta århundrande.. :(

Har sökt min tjänst som jag har jobbat på, får se om jag får den. Hoppas verkligen. Annars firar jag in det nya året med arbetslöshet.

Ikväll har vi varit ute och gått med Lucas den vilden. Upptäckt att Lucas kan springa fort. Släppt lös honom när han skulle göra ifrån sig. Krånglat som vanligt med den biten under dagen, och det går lättare när han är lös. Vad gör han.. jo precis när jag kopplat lös honom kommer en kanin farandes. Jag tänker.. jaja Lucas har ju inte jagat dessa tidigare och iväg for han som ett svart streck i natten. Jag efter :twisted:
Vad det är roligt ibland med hundar. :roll:

500-600 meter typ så fick jag tag i honom, men inte kom han själv inte. Nosen i marken.. tror min hund hör endast det han vill höra, annars är han lomhörd. :roll:

Nu ska jag försöka lägga min prinsessa.. hon vill verkligen inte. Önskar hon kunde vara uppe lite till. Men då blir hon tröttisch i morgon o det går ju faktiskt inte. Räcker med att jag är mega trött, trött i själen och trött i kroppen. Längtar tills jag är klar. Sen bara jobb, inget dåligt samvete. Bara EBba, jobb, och Lucisen. Ska bli underbart. Snart är det januari.. då ....