onsdag, maj 23, 2007

balsam för själen

Tänk vad lite det behövs ibland för att man ska bli sårad, och tänk vad lite det ibland behövs för att själen återigen ska börja att läkas.
Idag har jag tagit 10p, 35p kvar till examen. Känns enormt skönt. Kanske kommer jag att nå mitt mål till september. Känner att orken kommer tillbaks, tron på sig själv. Ännu bättre är det att ha en bra relation på jobbet, med arbetskollegor som man vet gillar än, trots ens sidor. Som min chef säger, iof är han inte ensam om att säga det... alla kan inte älska alla... men man kan respektera varandra.
Ekonomiskt verkar det inte heller för tillfället lida någon brist i mitt liv. Tror jag överlever ett tag till =P
Och idag har min dotter blivit stor.. trots att hon har krympt 3 cm.. eller krymt och krymt, BVC mätte henne till 119 cm för ca 2 veckor sedan, var hos asmaläkaren i måndags och då visade sig att hon "bara" var 116 cm. Vi mätte ett antal gånger med uppkom endast till 116cm. Med andra ord har BVC mätt fel.. fast Ebba trodde hon hade krympt, stackars tös.
Anledningen att jag tycker hon har blivit stor idag är att hon har tappat sin första tand. Sorgliga i det hela är att jag inte var där, hon var hos sin pappa.. men glad ivilket fall att hon ringde. Balsam för själen.

Synd att det inte finns att köpa på burk, alla behöver lite extra i mellan åt. Idag har jag fått mycket av den varan.