onsdag, augusti 26, 2009

Vad säger man?

Idag var jag på jobbet redan strax efter 7 tiden.. skulle åka hem vid tre tiden hade jag tänkte men blidde lite senare. Hem o pillade lite på den nya datorn och gjorde lite annat smått och gått.

Sen for både jag o Erik iväg och skulle lyfta lite skrot. Börja märka resultat efter träningen vilket är grymt skoj.. Tom simningen gick bra mycket bättre än den har gjort på länge... "Det tar sig sa pyromanen..." Jag och Erik vi bubblade lite sen bastade vi.. På vägen hem kom vi på att om jag gick ut med Lucas så kunde Erik fixa käket.. efter två timmars träning så vill man ju gärna äta.

Ut i skogen for jag o Lucas. Lucas var kanon duktig.. körde lite agility i skogen, plockade lite svamp och softade lite.. sen skulle vi gå hem... Bra tänkte jag då kan jag köra lite lydnad på grusvägen.. det är ju perfa. Slippa appelplanen någon gång då och då, livar ju upp själva lydnaden. Ops det gjorde det verkligen denna gång. Från kalhygget från ingenstans dök två råddjur upp... Lucas var en två meter ifrån mig...(hade kört lite inkallning o så) kallar in honom. Men den gubben gick inte Herr Lucas på.. In i skogen efter de stackars små råddjuren.. och där försvann mitt svarta lilla odjur. Ropade hur länge som helst... gick fram o tillbax.. ingen Lucas.. Mobilen är ju hemma, urladdad.. Var bara å knacka på närmaste stugägare, låna telefonen.. Ringa till mor och far i Borlänge.. be dem ringa Erik. Självklart kan jag inte hans nummer utantill. Erik kommer upp till skogen efter en stund, och då när vi ska gå å ropa på odjuret.. så kommer odjuret till oss. Lucas var verkligen ett odjur.. Hur lerig som helst. Väl hemma så fick han tre schamponeringar och en massa sköljningar innan det mesta av leran försvann. Sen självklart skämmer jag bort honom med balsam. Så nu är han så fin så... Dock verkade han halta lite grann på väg till bilen... Får se i morgon hur han är. Han har inte ont någon stans i vilket fall.

Ja jag säger då det.. TONÅRINGA!!


söndag, augusti 23, 2009

Lite skrivet här

Ibland funderar jag på hur det kommer sig att man ibland skriver så extremt mycket på sin blogg. Sen helt plötsligt skriver man nästan inget. Det är knepigt, själv har jag ingen förklaring. Dock är det väl helt enkelt livet som tar sin tid kan jag tänka... Livet utanför cyberspace vill säga. :D

Idag har jag och Ebba samt självklart min vildbatting till jycke varit i Ånnaboda, rättare sagt vid Falkasjön. Vi käkade frukost och skulle ge oss ut och leta kantareller men som vanligt hittade jag bara ett par stycken.. Jag förstår inte :-S
Jag vill ha massor av gulingar så jag kan steka å äta dem :D

Jag har förresten lyckats med att börja på två nya jobb på lika många veckor. Helt otroligt. Första jobbet var inte alls som det var sagt från början. Verkar mest vara snack från höger och vänster men inga klara besked. Sen när man frågar fick man bara skit. Tusan man måste ju fråga för att få veta något. Tröttnade när jag inte ens fick vara hemma, när jag var tok genomförkyld, 1000 nysningar, snoret som rann och sen hosta. Vem tusan vill sitta på en buss i 7 timmar på en dag utan chans att gå ifrån...? Inte jag i vilket fall.

Fick ett nytt jobb på måndagen började på tisdagen. Datalärare på komvux.. redan efter knappt en vecka trivs jag. Dock är det ett vikariat fram till januari. Vilket är konstigt då förra dataläraren har gått i pension så i praktiken så är jag ju inte vikarie för någon. Jaja vi får se vad som händer.

I tisdags började jag dressyrkurs nr 2 med Sara och James. Hur skoj som helst förutom den rabbiata schäfer hanen som går på kursen. Får bara hoppas att kopplet till hunden håller så att det inte bli en massa tok. Lär väl lita på min jycke. Han är faktiskt kanon duktig.. bara lite disträ mellan varven.. kanske ska stoppa bomull i näsan på honom så han inte kan lukta så mycket. Hehe

Nä nu ska jag fixa lite här hemma och sen sova.. har bestämt mig för att börja tidigare redan vid senast halv åtta.. då får jag gå hem tidigare vilket är bra för det kortar ner Ebbas dagar en hel del.

Ska dock även försöka bli bättre här på bloggen min :-P

Kram på er