fredag, november 03, 2006

nya tag

hej hopp nu har jag lovat mig själv att skriva mer positiva saker i denna blogg.. Livet är inte så dyster och mörkt som det kan te sig mellan varven. Suck är ju helt vansinigt att kasta bort sitt liv genom att sörja andras människors elakheter.

Nä fram med solen i sinne, solen i själen tja sol ska det vara överallt.. ut å inne.. fast ute lär man nog få vänta ett tag på solens underbara värmande solstrålar.

Tja vad skojsigt har hänt i mitt liv då, kan man kanske fundera över. Haha denna vecka har det hänt enormt mycket.. jag fattar inte att jag för första gången i mitt liv.. vänder något jag har åtagit mig ryggen åt. Jag har hoppat av pdi C.. känns grymt bra faktikst. Nu ska jag läsa religionssociologi, 10p istället, fast är lite stressigt just nu därför att kursen började i september med föreläsningar, hoppade på första o enda seminariet i tisdags, haha typ1,5 timma efter att jag fått reda på att jag skulle kunna gå kursen. Kunde kanske inte tillföra så super mycket på det seminariet.. men många av deltagarna vara ändå tysta. Kan ha varit ett av mina sämsta seminarium, å ändå har jag läst sedan 02.

Jag har även hoppat på en kurs som heter historie didaktik 5p. Så jag ska nog kunna få ihop minst 15p denna termin. Borde sätta lite fart med att plugga in kursen sen i sommras.. gör jag det innan nyår, så innebär det att jag har fixat alla poäng för att bli behörig samhällskunskapslärare..dock kvarstår ju en del historiepoäng, men ska ju läsa historia c till våren. Ser verkligen framemot det.. dock har jag ju hört att det är tufft.. mycket tufft till och med. men men... Livet är inte en dans på rosor ;)

Haha denna termin som såg super mörk ut kan bli väldigt produktiv för min del, jag har i dagsläget chans att plocka in ca 35p.. skulle vara grymt asskönt att kunna göra det.. dock krävs det lite hårt slit från min sida. men jag har ju faktikst en gång kirrat 17p på 2 veckor.. visst inte alla poäng var från skracht men ändå.. så om vi säger att det är 10v kvar så är det ju "bara" 3,5p/vecka jag ska plocka, är ju inte en hel omöjlighet.. lättare det än att jag ska vinna massa pengar på lotteri i vilket fall. :-)

Jaha denna dag då.. bävar jag lite för, visst jag tycker det är skoj att ha mycket att göra, men inte så här som denna dag ser ut. Suck blir lite stressad... men blir inte bättre av att jag stressar upp mig utan jag får ta det som det kommer.. haha det är mitt nya motto... vilket rimmar på lotto.. Hakonamata...

först ska jag o ebba har lite morgonrutiner, sen packa inför hennes resa till farfar birger i strängnäs.. åka tåg dit.. lämna henne där, åka nästa tåg hem, hemma 15,22 kl 15 skulle jag träffa två killkompisar å vi ska skriva tenta.. mm träffa dem lite senare.. kl 16 börjar träningen på narren, vi ska gyckla på en fest i morgon, behöver träna. mm ansvarig person vet om att jag har full späckat schema.. vet jag kommer efter 18. men skriva tenta på 2 timmar :-S
Fast vi skulle även ev sitta på söndagen med. men söndagar är heliga för mig.. det är ju då jag vilar upp mig.. helst inte gör ngt ting.. massa braigt på tv :-P

Jaja men vad gör man inte för att få ut sin examen. HAha nu bytte jag ämne som vanligt igen.. en riktig hoppetossa är nog vad jag är. Hoppetossan säger over and out!