torsdag, mars 29, 2007

millenium

Jaha då har man äntligen återigen kommit in i den moderna världen, med andra ord jag har fått internet hemma. Fast har lovat mig själv att inte bli lika fast som tidigare i internet världen. Jag ska lära mig att datorn inte behöver stå på varje dag, utan man behöver bara slå på den när man tänker använda den. Behöver inte vara anträffbar på msn varenda sekund man är hemma. Får hoppas att jag kan hålla det bara =)

Nu ska jag ivf äta lite.. är lite hungrig efter att ha snurrar runt på stan, glömt min kasse med inhandlade saker med plånbok i, och en födelsedagspresent på din sko... Jäktigt att cykla tillbax till affären medan en liten panikartad fjäril ligger i magen. Grejor för över 400.- i kassen samt min plånbok.. jisses skulle de ligga kvar, har ju ändå gått 30 min. Men jag hade tur *glad* fick min kasse och dagen slutade lyckligt. Fast iof ska jag skriva på min c uppsats ikväll en stund.. ska vara inlämnad i morgon, första utkastet alltså. Men först mat i min mage.

onsdag, mars 28, 2007

stolt mor

Nu är jag nog en stolt mor, fast jag var nog stoltare i söndags när det hände. Min dotter har varit rätt så rädd för att cykla utan stödhjul. Började redan förra sommaren när hon vill prova att cykla utan stödhjul och något hände, vad vet jag inte då jag inte var med. Hon har verkligen varit livrädd, men så i söndags lossade det. Plötsligt hittade hon balansen och kunde cykla utan att jag höll i henne, och ändå har vi inte hunnit träna speciellt mycket. Ebba var enormt stolt. Var skoj att se henne, dock kan jag väl säga att hon inte riktigt behörskar konsten att cykla och svänga samtidigt, eller att bromsa, men det kommer nog nu när hon äntligen inte är rädd längre.

Förra veckan fick jag ett brev, ett brev som gjorde mig enormt glad. En av mina aldra bästa vänner och äldsta vänner ska gifta sig i Västerbotten i sommar. Ska bli enormt skoj och nervöst då hehe jag ska hålla tal och grejer.. Min dotter ser också framemot det, fast hon är lite orolig hur bruden ska hålla reda på sitt långa släpp, för i min dotters värld så har alla brudar långa släpp. Hela helgen har Ebba klätt upp sig i sin prinsessklänning och haft krona på sig, fixat slöja och donat och grejat. Själv har jag börjat att fundera på; vad ska jag säga i talet, känner inte hennes blivande make, och själva har vi inte umgåts på flera år ordentligt iom att jag bor i Närke och hon i Västerbotten. Vad ska man ge i bröllopps present.. mm svårt är det att komma på något orginellt annorlunda men givande eller ivf ska det vara något man kan le åt.. jag har några egna uppslag på vad jag skulle kunna ge men det kan jag ju inte skriva här, för min väninnan kan ju råka titta förbi min blogg... :-P

Nä nu ska jag gå på seminarium för att sen gå hem o tråna efter internet hemma.. fast måste erkänna att jag tycker det är rätt skönt att inte har internet hemma längre. hinner med annat istället, har inte pressen att man ska vara uppkopplad.. fast samtidigt har man saknaden av sina vänner som man tyvärr idag bor för långt bort ifrån för att hinna med att träffas irl och då är chatt ett bra allternativ.. får se vad som händer i framtiden om jag får internet eller om jag beslutar mig för att slopa det hela. Den som lever får se..

Nu till seminariet och sedan ut en sväng o njuta av vårsolens härliga strålar.