fredag, februari 10, 2006

till vissa berörda

Att jag alltid ska trassla till mitt liv är helt otroligt. Jag förstår inte hur jag gör, det är ett under att jag har några vänner alls. Jag är nog ett rätt skruvad person som inte ens jag själv känner. Känns som jag förlorat något viktigt i år, fast året endast har varit 1,5 månad typ. Men känns även som om jag kan vinna en del på det jag förlorat. Förhoppningsvis det jag vinner är att jag blir starkare själv, idag när jag kände att jag har eller håller på att förlora en vän som jag fann för bara ett tag sedan, grät jag inte hysteriskt som jag kanske skulle ha gjort för ett tag sedan. Det enda som denna händelse har gjort är att lämna ett tomrum, och tomma rum i min själ har jag gått om så ett till gör inte så mycket så länge jag inte gråter hejdlöst över det utan accepterar faktum och går vidare. Dock undrar jag om jag verkligen borde skaffa mig kompisar eller ens försöka behålla de jag har. Jag har underbara vänner även de jag idag inte umgås med. Folk tröttnar på mig, jag tröttnar på mig. Jag är inte som alla andra här i livet, jag är anorlunda på både gott och ont. Försöker vara öppen för att folk ska förstå och acceptera att jag inte är som andra. Men istället verkar jag bli en börda som folk undviker även de som säger sig vara mina vänner. Mina nya vänner har inte kommit undefund än med att jag är en börda.. men det dröjer nog inte länge. Jag är nog som en parasit som lever av andra och går vidare till nästa värddjur. Men jag hoppas verkligen inte att det är så folk ser mig, för jag vill inte vara sådan.

Jag vill vara som alla andra, med samma tankemönster som andra. Jag vill inte vara mig själv, för jag tycker jag själv är jobbig och som andra tycker är jobbig. Jag känner mig allt som oftast malplacerad och osäker, jag är extremt självkritisk och tror inte mycket gott om mig själv. Jag kan vara glad ena stunden och falla ner i nästa ögonblick utan att ens förstå själv vad som har hänt. Jag längtar tills jag kommer vidare med den utredning som görs på mig. Det har tagit allt för lång tid, jag tröttnat.

Idag har jag i stort sett sagt upp bekantskapen med en människa som jag älskar hur mycket som helst, denna person är det näst bästa som har hänt i mitt liv. Det bästa är självklart min dotter. Jag gjorde detta för x egen skull, för x vet inte vad som är bäst för denne. Jag gör folk illa hela tiden, sårar omedvetet för jag får inte fram känslorna inom mig på rätt sätt. Annars får jag för mycket känslor, jag har så mycket emotionella känslor inom mig så det är svårt för alla att umgås med mig. Vet inte om det blir bättre med det löfte som jag har gett mig själv, att undvika fysisk relation med någon under hela detta år. Bättre för alla omkring mig i vilket fall.

Största nackdelen att vara som jag är, är att jag blir väldigt ensam, känner mig väldig ensamt ofta. Jag vet inte alls varför för jag har verkligen goda vänner, och vänner sig vara en stor del av livet. Men något som är större är en familj en släkt vilket jag saknar. Kanske det är en stor del av min osäkerhet?! Ja vem vet, jag längtar ändå efter att utredningen ska vara klar, beroende på svaret blir kommer jag att hantera visa saker annorlunda. Dock kommer jag från och med nu och försöka att inte kontakta människor mer än absolut nödvändigt för det är bäst för dem själva, och jag vill att mina nära och käre vänner ska må bra.

onsdag, februari 08, 2006

mm rubriker e svårt

Har kommit på att det är svårt att skriva rubriker på de texter som jag skriver. Sen vad man ska skriva är ju en helt annan femma.. Idag kan jag ju i och för sig berätta att jag är glad. Lyckats byta VFU till en skola i stan istället.. hur grymt braigt som helst. :-D

sen kan jag ju skriva en fundering hur tusan biograferna sätter åldersgränser.. Lilla kycklingen är inte en barntillåten film enligt mig. Det var ju jätte mycket som var läskigt där. Till och med innan filmen var det läskig reklamfilm om vad som kan hända om man kör onykter.. helt vansinigt att det när den är barntillåten. Själva filmen tyckte jag var bra, men jag förstår inte humorn i barnfilmer, vi vuxna skrattar rätt mycket, de mindra barnen sitter som frågetecken och förstår inte. Det var samma sak i Heffaklumpen, Kogänget har säkert glömt någon film som jag och Ebba har varit och kolla på bio, men ivf så har alla filmerna vuxen humor, Heffaklumpen får ett plus för de har både barn och vuxenhumor i en skönblandning. Men annars undrar jag hur de som gör filmer tänker.. varför ska barn finna det roligt när en ko är ute och går sen kommer två tjurar och kör "killjargon" en 4 åring fattar ju inte sexuellanspelning. Kan det vara så att jag helt har missuppfattat vilka filmer det är som är barnfilmer??
I och för sig ska jag ju inte bli filmvetare och "bara" lärare. Nu ska en snart blivande lärare gå och lägga sig och sova. Tur att ingen kommer att göra film av mitt liv.. oj oj vilken tråkig film det skulle bli.. Snark snark... kanske bra sömnpiller :-P Jag kan ju i så fall hoppas att det är en riktig snygging som spelar mig.. Kommer bara på Julia Roberts just nu.. men hon är ju för gammal :-P
Riktigt så gammal är jag ju inte än..

måndag, februari 06, 2006

Normal?

Har varit bra dagar, trots ont i handen. Idag har det verkligen visat sig vilka goa kompisar jag har. Sara som kom en bok jag behövde, hon bor ju en bit härifrån... och gick i snöyran, gör schysst. Sen kom Marina och hjälpte mig att plocka undan här hemma, svårt att göra sådant när man har ont.. konstigt att det går bra att skriva.. Dennis kom osså å hjälpte mig med akvariet. Jag får inte glömma Ronny som hjälpte mig och handla idag. Alle e så rariga :-D Puss och kram på eder.

Jag tänkte idag berätta en hemlis för er alla som tittar förbi här. Kortet som sitter till höger på denna sida är inte mitt sanna jag.. utan detta kort är det .













Varje morgon får jag slita mig halvtfördärvad för att kunna bli lite normal eller det som vi i dagens samhälle kallar för normalt. Vem är det igentligen som bestämmer vad som är normalt och vad som skiljer sig från normalt. Jag är nog inte normal, passar nog inte in i den typiska "svensson" stuket. Jag sticker nog ut ibland främst då jag får lägga ner så enormt mycket tid på att sminka mig till "normal" på morgonen men även att jag säger vad jag tycker till personer ansikte mot ansikte så att säga..
Men nu gott folk ska jag lägga mig i min sköna bäddade säng :-D

söndag, februari 05, 2006

full

Urk nu när jag väl kommer hem så känner jag hur full jag måste ha varit ikväll. Ananrs beror mitt detta tillstånd i att jag är fruktansvärt trött. I vilket fall har jag haft mycket trevligt, bortsett från ca 1 timme.. Henke du vet ;)

Snacka om att vi har snackat massa strunt idag.. helt ovesäntlgliga saker, mest har det nog blivit med sexuell anknytning.. kan ju bero på att jag upptäkte en viss herr xxx som hade tagit kort på penisens hans. Hehe knaspelle.

Skriver inte så mycket då jag känner att sängen är mycket lockande.. Natti natt