lördag, oktober 25, 2008

en lördag i mitt liv


Idag har vi varit på utställning. Jag tyckte att det gick kanon bra. Bra bedömning fick Lucas och han skötte sig exemplariskt. Trots vårat turbulenta avfärd från Örebro.Kompisen fick samtal om att hennes häst blödde. Vi åkte till stallet och mycket riktigt så blödde hon kraftigt från huvudet. Efter en stund for jag o Lucas själva på utställningen. Väl framme satte vi oss i ridhuset och käkade frukost sen gick vi och softade ett tag. Lucas blev lite besviken.. Så många hundar men ingen fick leka. :o

In i ringen bland alla "knubbiga" rottisarvalpar, Lucas sköte sig exemplarisk sprang i ringen.. dock lite med nosen i backen..Fanns ju så mycket gott och lukta på. Dommaren var inte ett dugg farlig, dock var han taskig tyckte Lucas. Vaddå lägga en skinksmörgås på bordet precis där han skulle stå. Vem vill inte i varje fall försöka ta en tugga. :roll:
Han lyckades dock inte, utan ställde sig mest o tittade sucktades på smörgåsen.

"knubbisarna" gick vidare och vi åkte hem till Örebro för att hjälpa till i stallet med det skadade hästen.

När vi kom till stallet så hade distriktsveterinären kommit. Helt sjukt att det ska ta sådan tid. Jag han iväg på utställning i köping, 7 mil från stallet typ och tillbaks innan veterinären dök upp.

Hästen hade fått lugnade när jag kom å de hade rakat pannlugg och päls av henne. Stackars krake. En dränering slang sattes in. Penicillin och smärtlindring.

En fråga kvarstår, hur tusan får en häst krosskador och typ sticksår i huvudet när det står i en box? Vi fattar inget. Hoppas att hon blir frisk snart.

Sen hem och sov i 3 timmar som två stockar :mrgreen: Jobbigt att vara på topp ;) och i farten hela dagen .


tisdag, oktober 21, 2008

Mina älsklingar



Ja jag vet.. borde skriva uppsats... har skrivit lite.. har inte fått tag i böckerna jag behöver än. *suck*

Lägger ut lite söta kort på mina två älsklingar :)

måndag, oktober 20, 2008

Sååå trött

Skriver bara ett par rader. Efter en underbar helg med gamla vänner och nya vänner, hundar och barn så är jag helt slut. Tågresan hem gick smärtfritt. Lite folk och tiderna följdes nästan åt. Kom försent till Örebro med 10 min, vilket gjorde att vi fick vänta på bussen. Annars hade vi sluppit det. men men är ju inte hela världen.

Nu är Ebba hos far sin och Lucas ligger däckad i hallen, och jag ska däcka i soffan strax. Kommer väl lite bilder från helgen så småningom, men inte idag. Idag vila, imorgon, jobba, teckenspråkskurs, försöka hinna upp till bibblan och låna böcker.

Kan säga så här ni som vill göra ngt med mig.. oktober och hela november är fullbokad. Lärarjobb, ov jobb och en hel massa plugg. C uppsatsen ska vara klar senast 1 dec, och en tenta ska göras i v 44. Så ledsen gott folk om jag blir asocial. Tar igen det senare ;)