måndag, februari 16, 2009

Sportlov

Nu har jag mitt första sportlov. Hade väl i och för sig sportlov förra året med. Men i år är det med examensbeviset i handen. Japp det är säkert, jag har äntligen fått ut min examen och när väl alla poäng var registerade tog det ca 5 timmar innan jag hade ett stort vitt kuvert hemma i brevlådan. Personlig hemleverans. Så grymt skönt :D Stolt är jag även om det har tagit tid med nästan 2 år sabbat så har jag ändå en examen på 220p plus lite strökurser.

Nu är vi, jag och Ebba i Borlänge, vi åkte hit i fredags ett par dagar tidigare än vad jag hade planerat. Skulle ha träffat en gammal bekant med denne velade så mycket fram och tillbaks hur denne ville göra så slutade med att jag i lördags stack å jobbade på en krog inne i stan. Skoj att jobba med värdar och ordningsvakter i Borlänge. Se lite annat än Örebrokrogliv, liten krogråtta är jag nog allt.

Igår kom mina syskon med respektive o barn. De äldsta barnen snart 5 år, en tjej och en kille ville sova över med sin kusin Ebba. Så sagt och gjort det blev så.. trots tröttheten hos dem somnade de inte förän halv 9 på kvällen eller tom ännu senare. Självklart tog de inte sovmorgon heller utan de vaknade strax innan kl 6. Som tur var så fick jag dem å vara kvar inne på sitt rum till strax innan 7. Men snacka om att jag är trött idag. Natten till söndagen sov jag väl en 3-4 timmar o relativt sent i säng i går o upp med tuppen idag. Men har man lov så har man å sova kan man göra när jag blir gammal eller e död :-P

Dock ska jag ner o kolla lite film med de tre små söta kusinerna, Ebba, Elinor och Andreas.