lördag, december 13, 2008

stress huvdvärk lättnad tidsbrist längtan

Nu är äntligen c uppsatsen färdigskriven och inlämnad. Nu är det "bara" att vänta opponeringen och se vad historikerna säger om den. Jag hoppas på det bästa, godkänt och så lite kompletteringar som möjligt, dock vet jag ju aldrig om den kommer att bli godkänd. Läser den uppsats som jag är huvudopponent på. Jag säger SUCK! 5 rader långa meningar, dålig meningsuppbyggnad, en massa man. Vem är man? Ingen begreppsförklaring osv. Allmänt trist uppsats, har dock endast kommit halvvägs jag hoppas att den blir bättre samt att den andra uppsatsen är bättre.

Hur ska jag hinna är dock frågan. Hinna julpynta i morgon, söndag. Mysa med Ebba, hjälpa en kompis till Ebba. Tösen ville så gärna ge sin mamma en fin julklapp, söndag är enda dagen vi kan fixa det på. Hoppas vi hinner.

Sen kommer goa rara Sara på besök, det ska bli skoj :D
Dock är det ju tajt med tid, men finns det hjärterum så finns det....

På måndag ska jag träffa en tjej som är huvudopponent på den uppsats jag inte ens har börjat läsa. Dock vet jag inte om hon har sett mitt mail, har inte fått svar än. Gillar inte ovisheten, dock är det bra att vi träffas. Ska träffa den andra uppsatsopponenten i veckan med. Längtar oerhört mycket efter torsdagen. Veckan som gick var stressig, kommande vecka kommer att bli stressig. Suck!!

Denna vecka som gått, cuppsats skrivande, föreläsning tisdag kväll, seminarium onsdag kväll, Lucia firande på Ebbas skola torsdag, fredags jobbade jag kväll på kåren, dock innan arbetet gick jag ebba o hennes kompis på bio. Sen köpte vi hämtmat och åkte hem till dem och käkade, lämnade ebba där. Hon kom sen på lördagen. Idag har jag o ebba varit på bio, städat och grejat. Inte helt klara, har julpyntet och fixa. Morgondagen är som tidigare nämnt fullspäckat.
Inte att förglömma så har jag ju mitt 8-16 jobb med. :-S

Nu till veckan som kommer, jobb, c uppsats läsande, och fixa opponeringen med berörda studenter. Föreläsning tisdag kväll, sen teckenspråksutbildning, seminarium onsdag, sen är det dax att ha opponeringen på torsdagen. :-S
Efter det så är det julbord på jobbet, vet dock inte om jag kommer att gå.
På kvällen har Ebba julavslutning i skolan. På fredag är jag LEDIG! på dagen alltså, kvällen är det kåren och jobb som gäller.

Sen inget speciellt inbokat på helgen, mer än att packa och fara till Dalarna för att fira jul. Längtar!!

Efter denna vecka är det förhoppningsvis endast två "små" uppgifter kvar, en politisk sociologi hemtenta på ca 6 sidor, sen ett arbete om Islam på ungefär lika många sidor. Har tänkt att bägge dessa ska vara klart innan jag börjar mitt jobb igen i januari. LÄNGTAR!!!

Dock är jag stressad nu som ni kan förstå, har huvudvärk av och till sedan 1-2 veckor tillbaks. Den vill inte släppa, men är ju inte så konstigt. En enormt stor lättnad att ändå C uppsatsen är så nära målet. Dock känner jag en enormt stor tidsbrist. Vill göra bra ifrån mig på opponeringen men ack hur ska jag hinna?!?

LÄNGTAR!!!!