fredag, april 13, 2007

Balkongen min

Vet inte vad jag ska tycka och tänka, upptäckte igår att min ex make är förlovad med kvinnan som han hade när vi var gifta. Jag tycker inte om honom på det sättet har inte gjort det på flera år. Är fortfarande dock involverad i hans liv i och med våran underbara dotter. Kasnke är bra att jag inte vet vad jag tycker och tänker för det måste innebära att haha jag inte tycker och tänker något om detta. Vilket är enormt skönt. =) Därför känns det bättre och berätta om min fin fina balkong.

Fixade till min balkong igår, golvet fick grön matta, mjukt och gosigt att gå på. Balkonglådorna fick fina blommor, tog kort på det men blidde inte lika fina så ni får tro på mitt ord. Det blidde fin fint

Nu ska jag göra mig i ordning för denna dag, plugg, hämta cykel som blev vanaliserad, fixa lite på stan, åka till Kumla till Ch, sen far vi till Norrköping och köper en sadel och sedan åker vi till Linköping för att träffa en ny gammal vän till mig. Så denna dag är verkligen fullsmäckad.

Livet leker solen skiner och haha plugget går sakta men säkert framåt =)

torsdag, april 12, 2007

cykel

Jag var sååååå glad hade äntligen köpt en cykel, en som var röd o fin. Jag var stolt, äntligen sen cykelolyckan lucia 2004 ägde jag en cykel igen. För att vara på den säkra sidan så köpte jag även hjälm. Varit mycket duktig den gångna veckan och använt hjälmen. Men igår utanför Ica där jag bor, så blev min fina nya cykel vandaliserad av vandaler... sorg i hjärtat lämnade jag min fina röda cykel till cykelhandlaren idag. Får förhoppningsvis hämta den i morgon min fina röda cykel.