torsdag, november 16, 2006

Vilken helg

Har nog aldrig varit på så mycket kalas som den gågna helgen. Oj oj säger jag bara.
Helgen började på ett mycket trevligt sätt med middag med underbara vänner, dock är de flaggstångs långa, till skillnad mot mig som snarare är på gränsen till haha dvärg.. eller hur nu våran diskussion nu gick, när jag o min underbara vänninna satt på en parkeringsplats å jag som vanligt bladdrade på om allt och inget o hon vräker ur sig.. djävla dvärg.. haha tur vi tycker om varandra =)

Fredagen byttes mot lördagens jäkt med två kalas den ena kalaset var på skojlandet kl 10-12, skoj fast märktes lite att ebba inte kände så många där. Vi gick tidigare för att hinna till det andra kalaset. Tack underbara flaggstångs Anders som lånar ut sin röda springare till mig å ebba =)
Det andra kalaset var på tekniska kvarnen, där var det skojsigt, var väl kanske lite rörigt med alla barn, å mitt huvud var mega trött efter skojlandet där ljudvolymen gärna når de högsta gränserna. Här trivdes Ebba, borde kanske åka dit igen inom snar framtid. Men helgerna är så korta å vi har så mycket att göra jämnt.
Efter kalaset skjutsade jag hem Ebba till hennes pappa, och jag for med Christina ut till stallet. Lovade att jag skulle fixa hästarna och hon fixade lite inomhus. Men haha deras hingst ville tydligen inte gå i hagen sin, för han hade smitigt. Väl inne i boxen skulle han rulla sig men den lilla klumpedunsen fastnade. Tur jag hade min stålmantel med mig så jag kunde hjälpa parveln lite. Tyvärr räckte inte mina super krafter till att tömma dygkärran, suck jag är för svag.. måste verklgien ta mig i kragen å börja träna, om inte på gym så hemma, lite armhävningar situps o lite sådant, bättre än inget. Men så förbenat svårt att komma igång.

Efter stallpyssel, hem slänga sig i duschen och sen iväg på haha ja just det min första poker kväll. Mycket trevligt var det dock förlorade jag, men haha kunde väl inte räkna med annat iom att jag alltid varit emot poker och att detta var första gången jag spelade. Men är ju så rädd å bli fast är väl mest därför jag är emot poker igenligen. Trevligt som tusan va det ivf.. fast haha tror jag kanske pratade för mycket med en av de andra tjejerna som var där.. får se om jag får hänga med ngn fler gång.
Sent blidde det. Sen kunde jag inte sova på hela natten, låg å funderade över hur det skulle bli på Ebbas egna kalas på söndagen, så grymt jävla nervös.

Vaknade upp söndag morgon genom trött, men men var bara å bita ihop. Gick upp till Kåren och skulle börja blåsa ballonger haha 200 st. Men var lite krångel med kille som öppnade kåren.. han ville tydligen förstöra ebbas kalas, tur att efter lite krångel att det fungerade.

De som var där tyckte det blev mycket lyckat, ebba tyckte det var skoj även om vi nog bägge två kan tycka att det var lite väl mycket. Suck behärskar inte alltid att vara pigg o värdinneaktig o samtidigt ha ansvaret för att allt ska fixas.
Men men.. det fungerade och Ebbas pappa ställde sig o diskade upp all disk, o hennes bonus mamma hjälpte till med. Så det fungerade.

Hemma igen på söndagen hur mega trött som helst, haha pizza var det enda som orkade ner i magen, sloknade vid 18 tiden o sov i stort sett till dagen efter. Upp sen å jobba i dagarna tre med föreläsning på kvällen, samt ebbis. O sedan födelsedagsfika igår igen med mina vänner. Soft o mysigt som varje år. Tack mina underbara vänner som uppvaktade Ebbis. =)

Snart är det helg igen o även denna helg är det två kalas som Ebba ska gå på. Suck börjar bli lite trött på alla kalas, presenter som måste köpas, man ska fira hit och man ska fara dit. Jaja vad gör man inte när barnet sitt har stor umgängeskrets. Dock har jag o en förälder diskuterat om man kanske ska slå ihop kalasen nästa år. MM det visar sig.

Nu ska jag se till att min lilla prinsessa får något i magen, hon ville itne äta kebab när jag åt det. Så blir något annat för hennes del.

Ha det gott alla goa å glae.. haha om någon läser den skruvade bloggen =P