onsdag, september 24, 2008

Min älskade Lucas


Bära saker är skoj, men man kan bli konstig efter åt...







Allt man kan använda som kudde är bra.







Titta vad finn även jag kan bli med lite färg...











tisdag, september 23, 2008

lite frusen

Idag har jag gått två relativ långa promenader med Lucas. Rätt skönt, fast han är ju inne i en slyngel fas. Men är underbar ändå :)
Har anmält oss till en utställning den 25 okt, får se hur det kommer och gå. En sak vet jag i vilket fall, han behöver badas innan dess. Haha kan ju inte ha en rottis som har vita fläckar på sig. Kan iof bli intressant och se vad domaren säger om det. Hihi.

Idag har jag varit på teckenspråkskurs. Vi är ett gäng kompisar som ska träffas en gång i veckan och lära oss teckna. Jätte skoj. Nu kan jag teckna "hej jag heter Lotta och bor i en lägenhet i Örebro" kan även lite mer. Får se om det sitter till nästa vecka. Ska träna i vilket fall, jätte skoj och äntligen göra något enbart för man tycker det är skoj. Inte alltid man får chansen och göra det.

Nu ska jag nog knyta mig. En dag i morgon med. Sov gott världen!

måndag, september 22, 2008

Nytt utseende

Idag har vi varit och hjälpt CH att måla stallet. Lucas har både smakat och hjäpt till och målat med vitfärg. Hoppas magen pallar för allt han har stoppat i sig idag. Kan säga att han sover gott men har ett nytt utseende. Han har vita inslag. Kan Lucas förändra sig så tänkte jag att min blogg kanske behöver en uppfräschning. Så vad tycks om min "nya" blogg??

kurser

Funderar lite på vad man ska skriva här idag. Jag har börjat på ny valpkurs, inte för att Lucas är en dålig hund utan för att valpkursen på brukshundsklubben sög stort. Helt värdelös var den, hoppa hinder med valpar!!
Tacka vet jag denna valpkurs vi går nu på. Där är det mer kontakt övningar, en bra mycke bättre lärare. Som är sympatisk o kunnig. Hon lånade Lucas igår när vi var i skogen å gick (hon lånar våra hundar lite titt som tätt) oj vad duktig Lucas var att gå bredvid henne. Så där duktig är han inte med mig, då drar han lite och ska skutta o hoppa osv. Men iof har ju hon tränat hundar i massor av år. Det kanske kommer för mig med.

En annan kurs som jag inte vet alls hur det går för det är teckenspråks kursen. Jag kunde inte komma när vi hade första träffen förra veckan, och nu har jag inte hört ngt. Men hoppas verkligen att det blir av. Det märks väl.

C kursen, fy bubblan.. den måste jag verkligen ta tag i. Men ett stort problem där förutom att jag inte har ngn motivation alls, är att alla träffar är när jag har lektioner :(
Så vet inte hur det kommer att gå det här.

Snart börjar mina andra två kurser i samhällskunskap med, så borde verkligen skriva lite på c kursen. Svårt och hinna med allt som man måste. Lättare och hinna med allt man vill :)

Äntligen är hela hemmet städat, dammat, torkat osv, allt till Lucas stora förtvivlan. Damasugaren är värsta monstret.. kanske ska gå i en städkurs med honom. Nä det får nog vara nog med kurser snart för oss. Vi ska fixa de kurser som vi har anmält oss till.

Dock ska jag och Ch gå å köra lite ki balans idag, men det är iof ingen kurs så då går det ju bra. Mohahaha.