torsdag, mars 08, 2007

modern kommunikation

Jaha då har man ingen hemtelefon längre heller. Går bra för mig =P Fast jag har inte gjort något igentligen mer än ha comhem som iptelefon leverantör. I tisdags försvann tonen i telefonen, går inte att ringa ut och går inte heller att ringa in. Eller jo.. signaler går fram men när man lyfter luren är det dött.... comhem tycker inte att de behöver fixa problemet verkar det som. Suck.. längtar tills all kommunikation hemma vid är fixad. Tålamod tålamod :-S

Idag och igår har jag jobbat på oru, mycket skojsigt att springa runt och informera blivande studenter hur det fungerar på ett läroverk. I morgon är det vanliga jobbet som gäller, sen blir det helg och förhoppningsvis inte lika förbenat ont i tandhelvetica, men det visar sig.

Nu ska jag gå från oru till dagis och hämta min underbara prinsessa, sen hem o laga mat, städa kanske tvätta lite... men just nu känner jag mig enormt trött. Ebba varit vaken av och till hela natten med jätte hosta... o tanden har värkt som vanligt. Längtar tills jag kan sova en hel natt. Det skulle vara helt enkelt underbart. Men får väl sova när jag blir gammal ;)

Får se nästa gång jag kommer hit och kan skriva lite... jobbar mycket nästa vecka och jobbar jag inte lär jag nog sitta med näsan i böckerna. Förutom den kväll jag ska gå och se spexet. Ska bli skoj och se vad de hittat på i år. =)
bye bye från stenåldersmänniska utan internet ;)

måndag, mars 05, 2007

Internet världen

Tänkt vad fort man vänjer sig vid saker och ting. Har varit utan internet i fem dagar. Har blivit ett glapp när jag håller på och byter internetleverantör. Att inte ha internet hemma är konstigt, fast samtidigt skönt. Ingen dator som tar upp ens tid, inga chattande eller något annat som ex att slö surfa. Men samtidigt känner man sig begränsad att inte ha en egen uppkoppling. Vad kommer att visas idag på tv? Läsa tidningarna på morgonen som man brukar, har ju inte pappersupplagan. Vänner som försöker få tag i en.. mail som inte blir besvarat på en gång osv. Det skulle ta upp till två veckor att fixa problemet men jag känner att det inte är någon fara på taket, som sagt är en vanesak. Är nog rätt bra att inte låsa upp sig för mycket vid internetandet, får tid över till annat. Samt kan ju alltid sätta mig här på universitetet och kolla mail osv.

Jag har äntligen opererat bort min dumma visdomstand. Hände i torsdags, och gisses vilken tid det tog, över 1,5 timma och enligt tandläkaren så satt den ovanligt dumt och hårt till. Fick äta pencillin ett par dagar extra då en del av tanden fortfarande sitter kvar. Går fortfarande på värktabletter och kan inte äta ordenligt, känns lite konstigt när man måste dricka te med sugrör eller att äta med tesked.. haha men som tidigare nämnt så vänjer man sig vid visa saker rätt fort. å kanske är det lika dant med detta =P Kanske kommer även i fortsättningen dricka te med sugrör hehe.

Har tagit ledig i helgen, pga tandvärk.. har ju sett ut som Quasimodo, är dock bättre på den fronten i dag. Var skönt att vara ledig en hel helg, var mycket länge sedan jag var det känns det som. Har inte gjort mycket förutom att städa mina och Ebbas garderober. Hon växer så fort så måste rensa lite i klädesstorlekar. Ska hämta henne strax och se åka ner på stan en vända. Hade eventuellt en plan på att gå och se en barnfilm, men det verkar som om inga barnfilmer visas nu förän i slutet på mars. Förstår inte detta. Ibland går det hur många barnfilmer som helst på en och samma gång men sen helt plötsligt går det inga alls.. väldigt ojämnt tycker jag och trist. Blir ju iof bättre ju äldre hon blir, blir större utbud. Vi får väl hitta på något annat skoj.. fika är ju inte så skoj i dagsläget för mig men men finns ju annat att göra än å fika =)

Får se när jag bloggar nästa gång.. ni som läser ha det greajt i begynnande vårvädret (som jag hoppas kommer inom kort)