tisdag, maj 19, 2009

träning i stadsparken

Idag har vi varit i stadsparken, jag och Lucas. Var rätt lite folk men ändå mer än i Tarzanparken. Efter rastning så passade jag på att köra ett lydnadspass, fritt följ med fot och vändningar men även läggande under gång (kan inte termerna för detta men ni förstår säker vad jag menar ) Sen tränade vi även backa. Det gick super bra idag. När andra hundar gick förbi var Lucas lite ofokuserad men inte alls som han brukar. Skoj när det går bra. :)

Kom på i morse att jag måste besikta min bil :( Vet inte när bara. Får hoppas att jag kan göra det på fredag. På lördag bär det av till Stockholm, måste även köpa tågbiljetter, ska försöka hinna göra det i morgon. Men dagarna har en tendens till att bli fulla och jag glömmer bort.

Har sökt ett par jobb nu, men verkar inte få några så snart lär väl även jag gå in i arbetslöshetsträsket. Får hoppas att jag fixar det ekonomiskt bara. Dock bör jag ju inte måla faan på väggen för jag ser hur det går. Men jag gör ju lätt det :-P Hör till min personlighet eller något. Gissar på att oroa sig för ekonomin är en mänsklig faktor i dagens samhälle, helst kanske som jag har försörjningsansvar mot min lilla dotter. Lucas kostar iof en hel del oxå både i mat o träning. Även om jag är rätt trött på honom mellan varven så är han guldvärd. Känns så bra att ha honom, fast när jag blir stressad som jag är denna vecka så blir det lite tokigt mellan varven. Dock har jag börjat att träna så med E och träning bör jag nog bli lugn som en filbunke snart. En för del med att bli arbetslös är att jag nu kommer att ha massor av tid i sommar på att träna Lucas. Självklart kommer jag att söka massor av jobb också. Men träna Lucas umgås med mina två E, blir väl mest yngsta E't men stora E kommer jag osså umgås med. Nu ska jag göra kväller. :D