lördag, januari 13, 2007

skulle vilja...

Jag skulle vilja ha tillräckligt mycket pengar för att kunna ha råd med en bil. Om jag hade det så skulle jag kunna träna Amira mer regelbundet. Idag blir det lite hipp som happ, inte bra varken för henne eller mig. Men just nu är väl min största chans på en bil är om jag av någon händelse skulle vinna på lotteri, eller träffa söt singel vettig kille med bil. Haha inget av de alternativ låter speciellt trovärdigt. Så jag får nöja mig med å längta efter en egen bil.

Men det är inte det enda jag skulle vilja... skulle vara skönt om mina stackars 20p som släpar efter skulle bli skrivna någon gång, så jag ikapp kom. Men just nu känns det avlägset sååååå avlägset. men hälften av dem måste jag ta för å ta examen till sommaren.

Andra saker jag skulle vilja.. är att känna samhörighet med något, inte nödvändigtvis ett förhållande, utan det kan vara något. Känna att man som person blir saknad om man åker iväg, känna en samhörighet med något. men tror inte jag kommer att hitta detta än på flera år. Måste hitta mig själv, måste hitta bort från oru, där så många ogillar den jag är. Måste känna att jag tycker om mig själv, o hitta folk som gillar mig som jag är.

Haha hittar nog fler saker jag skulle vilja.. försoning med visa personer som av olika anledningar inte finns i mitt liv längre. De flesta av dessa personer har försvunnit delvis pga missförstånd, men även att jag bitvis mår så jäkla dåligt. Men jag orkar faktiskt inte mäkla fred med alla. o vissa personer har det gått för lång tid sedan olika åsikter sades, för att det någonsin kommer att bli som förut. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet.

Det jag skulle vilja göra är att åka utomlands med min dotter, vi har sparat sedan midsommras. Det skulle vara såååå härligt att bara åka iväg, men inte så lämpligt så här i terminsstart och med 20p eftersläppandes. Men haha vi åker på tisdag. Ska bli såååååååå super härligt att komma härifrån. Spännande att åka med lilla Ebba, 5år. Kommer väl inte att bli solsemester, men kommer förhoppningsvis bli helt underbart, bara vi två.

Allt annat som jag skulle vilja.. får helt enkelt vänta tills vi kommer hem. =)
Nu ska jag vila min arma kropp efter ca 1,5 mil på en hästrygg jag aldrig tidigare suttit på.

onsdag, januari 10, 2007

ögoninflammation

Ögoninflammation i form av en vagel inuti ögat, inte på franskanten, utan mitt under ögonlocket är inte skönt. Problemet verkar även komma på andra ögat.. jippi.. eller nä.. men men.. det som inte dödar... =P

Blir bara att skriva kort idag, ids inte så mycket mer. Är klar med religionssociologikursen, grymt skönt måste jag säga. Trodde ett tag att jag itne skulle ta några poäng alls denna termin som löper mot sitt slut. Tur ibland att man har fel. Saknar dock en god studiekamrat som jag tappad precis innan jul, jag hoppas att personen ifråga mår bra och får en bra vistelse utomlands. Saknar dig, vännen, tyvärr är det inte ömsesidigt. Men så kan det vara ibland.. sorry ni som kom i kläm imellan.

Ett steg närmare examen... snart så... =)